Coaching

In de huidige tijd wordt veel van ons gevraagd, hoe houd je jezelf staande in de waan en hectiek van alle dag. Je wilt graag inzicht krijgen in je drijfveren, in je eigen doen en laten. De behoefte aan coaching komt vaak voort uit een (onverwachte) verandering en jouw zoektocht hoe hiermee om te gaan. Je wilt namelijk wel meegroeien naar de nieuwe situatie, je weet alleen nog niet hoe. Nieuwe inzichten in jezelf al dan niet in relatie tot anderen of specifieke situaties zijn welkom! Ontdek hoe coaching jou kan helpen op weg naar persoonlijke groei en succes. We gaan samen actief aan de slag, door doelgerichte vragen en oefeningen krijg je helderheid over je doelen. Of je nu een specifiek doel hebt of gewoon een frisse kijk op je leven wilt, ik ben hier om je te begeleiden. Het is mijn passie om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Of je nu op zoek bent naar carrièrebegeleiding, persoonlijke groei, of het overwinnen van obstakels, samen zorgen we ervoor dat jij de regie hebt over jouw pad.

Herken je jezelf in een van deze situaties?

  • Het stappen in je eigen valkuil.
  • Het lastig vinden om je grenzen aan te geven.
  • Verlangen naar meer zelfvertrouwen.
  • Het goed bedoelen, maar je boodschap komt niet over.
  • Ervaar je stress doordat werk en privé steeds meer met elkaar verweven raken? Hoe herstel je de balans?
  • Zit je nog wel op de juiste plek? Wil je eigenlijk iets anders, maar weet je niet goed wat?

Tijd om zelf je regie te nemen en grip te krijgen op je situatie. Bouw aan een sterk fundament voor de toekomst. Onderzoek wat je écht wilt en waar je energie van krijgt. Je hebt altijd een keuze, waarbij “nee” zeggen tegen iets, “ja” zeggen is tegen jezelf. Ontdek jouw drijfveren en talenten, zodat je deze volledig kunt benutten.

Als je eenmaal weet wat jouw drijfveren, kwaliteiten en talenten zijn, ben je beter in staat keuzes te maken en doelen te bereiken. Maak nu de keuze om een afspraak te maken voor een intake.

Marian van Oostveen
Hof van Nancy 4
7007 KH Doetinchem
Telefoon+ 31(0)6 23 302 750
E-mail: marian@coach4growing.nl
BTW nummer :NL003848867B37
KvK nummer: 83614524

Privacy policy
Algemene voorwaarden
Internationale Ethische Code