Welkom op mijn website! Ik ben Marian van Oostveen en woon samen met mijn man in het prachtige Doetinchem.

Mijn professionele reis heeft me langs verschillende commerciële organisaties en overheidsinstanties gebracht. Gedurende deze periode heb ik diverse leidinggevende en coachende rollen vervuld.

Wat mij echt gelukkig maakt, is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Naast individuele coaching krijg ik energie van het vormgeven van teamontwikkeling. Uit eigen ervaring begrijp ik hoe cruciaal het is om een ondersteunend team om je heen te hebben – collega’s waarop je kunt vertrouwen, mee kunt brainstormen en vooral mee kunt lachen.

Mijn kracht ligt in het inspireren van mensen om in beweging te komen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het smeden van sterke verbindingen binnen teams. Afhankelijk van de specifieke behoeften bekijk ik welke tools en methoden het meest effectief zijn om vooruitgang en resultaten te boeken. In elk traject staat veiligheid en respect centraal, met als hoofddoel dat jij als individu of jullie als team groeien.

Ik ga open het gesprek in en laat mijn aanpak aansluiten bij de behoeften van de coachee. Mijn flexibiliteit stelt me in staat me aan te passen aan diverse situaties, en ik moedig coachees actief aan om zelf aan het werk te gaan en dieper na te denken over hun doelen en uitdagingen.

Het is voor mij essentieel om af te stemmen op de behoeften van de coachee en/of het team en te ontdekken wat zij nodig hebben om zichzelf te kunnen zijn. Samen stellen we spelregels op, een soort leidraad waar we ons allemaal aan houden. Dit creëert niet alleen een veilige omgeving, maar versterkt ook het commitment van eenieder aan het proces.

Mijn ervaring omvat verschillende reorganisaties en bedrijfsherstructureringen. Dit heeft mij geleerd om flexibel te zijn en effectief om te gaan met veranderingen. Mijn focus ligt sterk op het onderscheiden van wat wel en niet beïnvloedbaar is. Wanneer ik iets niet kan beïnvloeden, ben ik in staat het los te laten en me te richten op de mogelijkheden die wel binnen mijn invloedsfeer liggen. Mijn denkwijze is gericht op het zien van kansen, zelfs te midden van verandering.

Ik neem mijn werk serieus wanneer dat nodig is, maar ik geloof ook sterk in het belang van ontspanning. Mijn aanpak is gebaseerd op het creëren van een omgeving waarin serieuze momenten even belangrijk zijn als ontspannen. Wanneer ik merk dat de energie afneemt, ben ik er snel bij om in te spelen met energizers of oefeningen die deelnemers actief betrekken. Zo blijven we fris en geïnspireerd, en bevorderen we een positieve en dynamische sfeer.

Ik investeer voortdurend in mijn eigen groei als coach. Dit omvat regelmatige bijscholing, het volgen van toonaangevende experts op het gebied van coaching en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt via LinkedIn, en actieve deelname aan seminars en webinars. Jaarlijks reserveer ik tijd voor specifieke scholingsprogramma’s. Deze voortdurende educatie stelt me in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied en mijn coachingspraktijk voortdurend te verfijnen.

Laten we samen werken aan jouw groei en ontwikkeling!


Marian van Oostveen
Hof van Nancy 4
7007 KH Doetinchem
Telefoon+ 31(0)6 23 302 750
E-mail: marian@coach4growing.nl
BTW nummer :NL003848867B37
KvK nummer: 83614524

Privacy policy
Algemene voorwaarden
Internationale Ethische Code