Workshop “Ontdek de kracht van feedback”

“Heb je jezelf ooit afgevraagd wat Aristoteles bedoelde met: ‘Er is maar één manier om kritiek te vermijden: niets doen, niets zeggen, niets zijn’? Wij geloven dat groei begint met het omarmen van feedback. In onze workshop Feedback verkennen we samen de kunst van constructieve terugkoppeling en reiken we waardevolle tools aan voor effectieve communicatie.”

Wat is feedback?
Feedback gaat verder dan woorden; het is een spiegel die ons gedrag reflecteert en laat zien hoe het overkomt op anderen. In onze workshop leren we je dat feedback niet draait om wat jij wilt zeggen of vindt, maar om positieve verandering te bewerkstelligen.

Waarom is feedback belangrijk?
🎯 Bewustwording van gedrag: ontdek de impact van jouw gedrag op anderen.
🔄 Aanpassing van gedrag: leer hoe feedback gedrag kan vormgeven, of het nu gaat om het versterken van positieve aspecten of het verminderen van minder wenselijk gedrag.
🚀 Persoonlijke ontwikkeling: feedback bevordert jouw groei en ontwikkeling.
🤝 Verbetering van samenwerking: ontdek hoe feedback samenwerking bevordert door inzicht te geven in motivaties en drijfveren.
🌐 Oordeelsvrije communicatie: leer feedback geven zonder te oordelen, waardoor inzicht ontstaat in wederzijdse perspectieven en intenties.

Kortom, onze workshop biedt niet alleen begrip van feedback, maar ook concrete vaardigheden om deze tool effectief te gebruiken. Laat feedback niet langer een angst zijn, maar een hulpmiddel om je te helpen op je pad naar persoonlijke en professionele groei.